Manchetknopen Amsterdam

Unieke designs met 100% tevredenheidsgarantie. Bekijk het unieke overzicht van eerder gemaakte manchetknopen. Alles wordt door Sjoerd Maret gemaakt vanuit zijn atelier aan huis in Amsterdam. Manchetknopen graveren is ook mogelijk!

Alle manchetknopen kunnen tevens gemaakt worden in geelgoud, witgoud, roségoud, roodgoud, en zilver. Daarnaast mogelijk: grachten manchetknopen, 1 cent manchetknopen of met een eigen creatie laten graveren in Amsterdam en omgeving.

18
no
List
1
20
Naam...
/manchetknopen-amsterdam/
Thumbnail
Manchetknopen 1-cent Image
Manchetknopen 1-cent
Deze manchetknopen zijn gemaakt van een originele 1-cent munt. De munt is verzilverd en op een zilveren mechaniek gesoldeerd. De manchetknoop is er ook in het goud. De munten zijn dan verguld. Zilver prijs is € 35, goud verguld prijs is ?... Lees meer
v.a. € 35
Manchetknopen grachten Image
Manchetknopen grachten
Deze manchetknopen zijn gemodelleerd naar de vorm van de Amsterdamse grachten. Uitgevoerd in massief zilver of in goud verguld. De prijs in zilver of verguld is € 65.
€ 65
Zilveren manchetknopen Image
Zilveren manchetknopen
Ovale, zilveren manchetknopen. De buitenranden zijn van dik zilver draad gemaakt en gepolijst. De binnenkant is van gehamerd zilver en is gematteerd. De prijs is € 145.
€ 145
Manchetknopen epoxy Image
Manchetknopen epoxy
Deze zilveren manchetknoop is gematteerd aan de voorkant. De zijkant is hoogglans gepolijst. De binnenkant is met een doorzichtige, blauwe epoxy hars gevuld en de initialen zijn erin geslagen. De prijs is € 125.
€ 125
Manchetknopen initialen Image
Manchetknopen initialen
Massief zilveren manchetknopen met de initialen van de eigenaar. Mooi gegraveerd met een hand gravure. De zilveren plaat is hoogglans gepolijst. Prijs € 125
€ 125
Manchetknoop bedrijfslogo Image
Manchetknoop bedrijfslogo
Zilveren manchetknopen met bedrijfslogo. In dit geval gemaakt voor uitgeverij "de bezige bij". De manchetknopen zijn ovaal uitgevoerd en met de laser-graveer machine heel strak erin gegraveerd. De maat van de manchetknoop is ongeveer een 2... Lees meer
€ 240